Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
 Ваші пропозиції щодо вдосконалення сайту SADZHAVKA.ORG.UA
Давайте будемо разом працювати над тим, щоб сайт нашого села був найкращим у своєму роді.
Висловлюємо тут свої пропозиції із даного приводу.
03 лютого 2009, 15:13 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
 Re: Ваші пропозиції щодо вдосконалення сайту SADZHAVKA.ORG.UA
IVANOCHKO написав: Давайте будемо разом працювати над тим, щоб сайт нашого села був найкращим у своєму роді.
Висловлюємо тут свої пропозиції із даного приводу. А можна зробити його трішки яскравішим, у буквальному сенсі. саме поле біль насичених кольорів. як на мене, так цікавіше.
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
04 лютого 2009, 17:59 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
evil Angel написав: А можна зробити його трішки яскравішим, у буквальному сенсі. саме поле біль насичених кольорів. як на мене, так цікавіше. Починаю над цим думати від уже 
04 лютого 2009, 18:53 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
Я можу скаазати що сайт зроблений акуратно но не повністю українізований А нашот насиченості кольорів то я б нічого неміняв Всі форуми зроблені в такому вигляді.
04 лютого 2009, 20:24 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
naza12 написав: Я можу скаазати що сайт зроблений акуратно но не повністю українізований А нашот насиченості кольорів то я б нічого неміняв Всі форуми зроблені в такому вигляді. якщо ти так вже ти так добиваєшся українізації, то пиши але замість но я хотіла б змінити сам сайт, а не форум
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
04 лютого 2009, 20:53 |
|
 |
БЮТ
Щойно прибулий
|
Я ДУМАЮ ЩО САЙТ ЗРОБЛЕНО АКУРАТНО.НОРМАЛЬНИЙ САЙТ
|
28 лютого 2009, 22:23 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
БЮТ написав: Я ДУМАЮ ЩО САЙТ ЗРОБЛЕНО АКУРАТНО.НОРМАЛЬНИЙ САЙТ Дякую! Все ж таки приємно читати такі слова! Сайт розроблено із мінімальним бюджетом та затратами, тобто нашими власними силами.
02 березня 2009, 10:49 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: БЮТ написав: Я ДУМАЮ ЩО САЙТ ЗРОБЛЕНО АКУРАТНО.НОРМАЛЬНИЙ САЙТ Дякую! Все ж таки приємно читати такі слова! Сайт розроблено із мінімальним бюджетом та затратами, тобто нашими власними силами. молодці. так тримати! але пора робити якусь рекламу, мабуть... по стовпах розклеїти, чи що...
|
22 квітня 2009, 16:53 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
Нарру Lucky написав: молодці. так тримати! але пора робити якусь рекламу, мабуть... по стовпах розклеїти, чи що... ну на стовпах клеїти не треба, а в інтернеті кинуть якийсь банерок можна би. Давно казав адміністратору зробити банер цікавий і хотяби конкурентно спроможним.
07 вересня 2009, 13:45 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Як гадаєте, варто внизу форуму розмістити такий банер із посиланням на http://vkontakte.ru/club5926533: Приєднання файлів:
bbb.jpg [ 16.13 Кб | Переглянуто 12293 разів ]
Для того щоб народ частіше заходив у групу с. Саджавки на сайті vkontakte.ru?
16 вересня 2009, 18:22 |
|
|