|
Сьогодні: 19 травня 2022, 04:50
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
У Саджавці появилась нова мода сидіти VKONTAKTE.RU :-)
Автор |
Повідомлення |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
 Re: У Саджавці появилась нова мода сидіти VKONTAKTE.RU :-)
IVANOCHKO написав: Хто би й що не говорив, але цього раніше не було. Цікаво які думки з цього приводу в людей )) як би там не було, вконтакті річ прикольна.і прикольно, що ми маємо можливість там сидіти :))))))
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
06 лютого 2009, 19:24 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
Мода робить свою справу. Станом на сьогодні в складі нашої групи вже 86 людей і 4 дружні групи ))).
14 квітня 2009, 12:29 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Мода робить свою справу. Станом на сьогодні в складі нашої групи вже 86 людей і 4 дружні групи ))). так, це прикольненько....лиш би заходили частіше і писали щось, а то активності малувато, якщо чесно. зізнаюсь, і моєї теж...
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
15 квітня 2009, 23:02 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Щось після Великодня народ довго відходить )))... а з іншої стророни це добре, принаймі зменшення активності говорить про те, що люди десь гуляють в реалі на свіжому повітрі  замість залишати своє здоров'я тут в неті. 
07 травня 2009, 10:00 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Щось після Великодня народ довго відходить )))... а з іншої стророни це добре, принаймі зменшення активності говорить про те, що люди десь гуляють в реалі на свіжому повітрі  замість залишати своє здоров'я тут в неті.  і то правда. сама не пам"ятаю, коли тут була.... раз в тиждень, максимум два. займаємось чимось кориснішим - на пари ходим, на роботу, на природу. а то в компів уже на нас алергія :)
|
19 травня 2009, 17:13 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
Ігор Сідоренко написав: слухайте а яка фіг різниця чи там буде .ру .уа якшо там можна мову вибирати ви думаєте шо Україна немає до вкнтакте.ру ніякого відношення і недавала свойіх коштів на його створення? якби ніц недала і непомогла так там бий приблезно Української мови небуло я думаю шо якби Україна створила сервер вконтакте.уа цеб було несмислне викидання грошей! От пройшло небагато часу, і я зрозумів... соціальні сітки зараз посідають перші строки ру нета, нажаль немає аналогу в українв вконтакте та однокласники, але хіба це проблема, я думаю Нам варто створити дещо власне, як контакт чи однокласники, але потрібно залучити більше людей яким це було б цікаво... і на перший час безкоштовно зробити можна ВСЕ, тільки потрібне бажання і сила волі не залишити справу на пів дорозі. Хто хоче зробити цю справу пишіть, буду радий вислухати кожного.
07 вересня 2009, 14:08 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Undercover написав: От пройшло небагато часу, і я зрозумів... соціальні сітки зараз посідають перші строки ру нета, нажаль немає аналогу в українв вконтакте та однокласники, але хіба це проблема, я думаю Нам варто створити дещо власне, як контакт чи однокласники, але потрібно залучити більше людей яким це було б цікаво... і на перший час безкоштовно зробити можна ВСЕ, тільки потрібне бажання і сила волі не залишити справу на пів дорозі. Хто хоче зробити цю справу пишіть, буду радий вислухати кожного. ...я ото із тобою згідний ))) з того горя почав чітко бачити свою залежність від цих соцмереж і тепер очищаю свою душу шляхом обмеження себе від цієї зарази. Минає вже тиждень з моменту, як я туди не заходжу. Звісно тягне, але не так воно вже й страшно жити без Контакту. Як позитивна сторона, в мене знайшовся час навести лад на своєму сайті, зробити ще деякі справи, так, що скажу я вам - інтернет хороша штука, якщо сидіти там без фанатизму.
12 березня 2011, 17:04 |
|
 |
Христан Роман
АДМІНІСТРАТОР
|
... не так вже й страшно сидіти без контакту...
а чи страшно сидіти без нету?
ану попробуйте, може з'явиться час навести порядок ше десь...
|
13 березня 2011, 12:24 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Це дуже слушне зауваження. Інтернет увійшов у наше життя, але наше життя ще не встигло до кінця адаптуватись до його присутності. Багатогранність можливостей застосування цього інструмента породжує невизначеність, що у свою чергу використовують ті, хто на цій павутині заробляє. Вони використовують всі можливі методи впливу на нашу свідомість для того, щоб забрати нашу увагу. Увага з поконвіків використовувавлясь для реалізації всього, що має під собою ідейну основу, а якщо виражатись більш точно то всього. А тепер подумайте на реалізацію чийого розвитку використовується ваша увага?
14 березня 2011, 01:51 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Мода робить свою справу. Станом на сьогодні в складі нашої групи вже 86 людей і 4 дружні групи ))). тепер ця кількість так дивує..
|
19 жовтня 2011, 20:44 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|