Нарру Lucky
Супермодератор
|
 твої ясні очі
В тебе такі чарівні очі! Люблю, коли ти дивишся навіть через брудне скло потяга, який знову везе мене далеко від твоєї безмежності. Я навіть безсердечно й егоїстично люблю твої чисті сльози. Вони змивають з мого серця страх і біль. і я так люблю поплакати разом з тобою. Люблю твої сині очі. Вони так дивно змінюють свою барву: то лагідно блакитні, то промовисто сині, або навіть грізно сірі. Іноді й мені хотілося б таких - хочу мати більше спільного з тобою. Але мої відьмацькі теж непогано - контраст з твоїми дзеркально щирими. Навіть коли ти сердишся, коли мене лякаєш вночі своїм гуркотом, коли блискавиці сиплють з твоїх очей, - я все-одно тебе люблю. Люблю твою білосніжність, твою мрійливість і ніжність. Люблю тебе фотографувати і шкодую, що не вмію тримати пензля в руці. Хоча, здається, заради тебе я навчусь і цього. Я звикла посміхатись тобі щоранку і бачу, що й бажаєш мені вдалого дня. Мені не набридає твоя компанія, і я щомиті відчуваю, коли змінюється твій настрій: від посмішки до суму, злості, сварки ти переходиш вітряно й поривисто. І мушу зізнатись, ти таки любиш іноді поскандалити і повередувати - але я все-одно тебе не розлюблю. Подобається лежати на зееній травичці і милуватись тобою. Ти часто змінюєшся, але не втрачаєш своєї принадності. Осінні дощі очищають твою душу від зайвого смутку за тим, чого вже нема. А жарке літо робить тебе добрим і щедрим, ти просто танеш від жаги і ліні. Знаю, ти не дуже любиш зиму - ти надійно вкриваєш тіло й душу і я запрошую тебе на чай і на розмову. Невже не прийдеш? Але ж народжений навесні, хіба не так? Я відчуваю твою любов до весни - бурхливу, нестямну. Ми з тобою разом прокидаємось навесні. Поглянь в мої стомлені очі! Позич мені трохи своєї сліпучої енергії... Ти моє натхнення, моє щастя, моя віра й надія у цьому вири життя. Це літо я хочу провести тільки з тобою, моє ясно-оке, вічне моє небо!
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|