|
Сьогодні: 02 лютого 2023, 22:36
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
 Re: Хто де і як відпочиває
Найми мене, я висплюсь замість тебе )))
10 червня 2009, 11:51 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Найми мене, я висплюсь замість тебе ))) Я найму тебе екзамен з китайсько-японської літератури здати 
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
15 червня 2009, 21:08 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Найми мене, я висплюсь замість тебе ))) Я найму тебе екзамен з китайсько-японської літератури здати  Для тебе - любе! )))
17 червня 2009, 11:58 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Найми мене, я висплюсь замість тебе ))) Я найму тебе екзамен з китайсько-японської літератури здати  Для тебе - любе! ))) Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок! 
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
17 червня 2009, 15:43 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині )))
18 червня 2009, 11:22 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині ))) все, здала без тебе :) треба тобі щось інше, цікавіше придумати....
|
24 червня 2009, 22:01 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині ))) все, здала без тебе :) треба тобі щось інше, цікавіше придумати.... О, згадую я ту китайську літературу :) ми пред тим так собі дали.... а потім 
07 вересня 2009, 14:15 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
 !
naza12 написав: Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині ))) все, здала без тебе :) треба тобі щось інше, цікавіше придумати.... О, згадую я ту китайську літературу :) ми пред тим так собі дали.... а потім  хто  , а хто і по-китайськи балакав. і ще й на екзамені! то певно допінг був?! 
|
10 вересня 2009, 18:47 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
 Re: !
Нарру Lucky написав: naza12 написав: Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині ))) все, здала без тебе :) треба тобі щось інше, цікавіше придумати.... О, згадую я ту китайську літературу :) ми пред тим так собі дали.... а потім  хто  , а хто і по-китайськи балакав. і ще й на екзамені! то певно допінг був?!  То було тріло, яке притроїло бажання ходити на перездачі ))))
11 вересня 2009, 10:21 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: naza12 написав: Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині ))) все, здала без тебе :) треба тобі щось інше, цікавіше придумати.... О, згадую я ту китайську літературу :) ми пред тим так собі дали.... а потім  хто  , а хто і по-китайськи балакав. і ще й на екзамені! то певно допінг був?!  То було тріло, яке притроїло бажання ходити на перездачі )))) Значить це тріло інколи також полєзне))
11 вересня 2009, 12:06 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|