|
Сьогодні: 06 липня 2022, 09:05
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Автор |
Повідомлення |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
 Re: Хто де і як відпочиває
naza12 написав: IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: naza12 написав: Нарру Lucky написав: IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: Значить, домовились! Готуйся до іспиту - в понеділок!  ...та хоч нині ))) все, здала без тебе :) треба тобі щось інше, цікавіше придумати.... О, згадую я ту китайську літературу :) ми пред тим так собі дали.... а потім  хто  , а хто і по-китайськи балакав. і ще й на екзамені! то певно допінг був?!  То було тріло, яке притроїло бажання ходити на перездачі )))) Значить це тріло інколи також полєзне)) важливе слово "інколи" 
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
11 вересня 2009, 12:20 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
Нарру Lucky написав: важливе слово "інколи"  Нє це тріло завжди, просто коли в людини забагато розуму в голові, вона не в силі дати йому раду, падає в паніку ))) Краще навчитись користуватись цим розумом ніж притроювати його )))
11 вересня 2009, 12:27 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: Нарру Lucky написав: важливе слово "інколи"  Нє це тріло завжди, просто коли в людини забагато розуму в голові, вона не в силі дати йому раду, падає в паніку ))) Краще навчитись користуватись цим розумом ніж притроювати його ))) звісно що завжди. мала на увазі що допомагає як допінг тільки інколи (знайомі дівчата перед вистпупом випивають по 50 коньячку і спокійно співають, без хвилювання). а розуму буває забагато? може, просто замало роботи?
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
11 вересня 2009, 12:34 |
|
 |
РОСТИК
Конкретний писар
|
IVANOCHKO написав: Не знаю хто як, але я довго на однім місці всидіти не можу ))) Я тільки за!!!! Активне вживання водяри на одному місці не дуже інтересне!!!!! 
|
12 вересня 2009, 18:13 |
|
 |
РОСТИК
Конкретний писар
|
.....наступного року плануєм поїхати на Піп-Іван!!! оце буде відпочинок!!!! 
|
26 вересня 2009, 20:10 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
РОСТИК написав: .....наступного року плануєм поїхати на Піп-Іван!!! оце буде відпочинок!!!!  береш мене з собою?
|
27 вересня 2009, 15:33 |
|
 |
РОСТИК
Конкретний писар
|
Нарру Lucky написав: РОСТИК написав: .....наступного року плануєм поїхати на Піп-Іван!!! оце буде відпочинок!!!!  береш мене з собою? ....куди ж я без тебе? з тобов хоть на край Світу можу поїхати!!!!
|
03 жовтня 2009, 16:01 |
|
 |
РОСТИК
Конкретний писар
|
Народ поїхали в гори, я там цього року 2 рази був , якось не годится потрібно 3, хто зі мною збирайте валізи.)
|
08 вересня 2010, 08:23 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
Ростику, хто з валізами в гори ходить, чи ти збираєшся туди мігрувати назавжди? )))
10 вересня 2010, 09:32 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|