|
|
|
Сьогодні: 25 травня 2022, 00:25
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 6 повідомлень ] |
|
Герої рідної землі :: Ними гордиться Саджавка
Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
 Герої рідної землі :: Ними гордиться Саджавка
Почнемо: Постаті, діяльність яких пов'язана з селом Відомі громадсько-політичні, культурно-мистецькі діячі, подвижники національної культури. (Записи розміщено в алфавітному порядку) [з 15.09.09 сортування буде проводись в порядку поступлення]
Герої минулого: Давидяк Іван - письменник автор книги “Сила чи розум”. Христан Володимир Яромирович - директор школи.
Герої Сьогодення: Гордєєва Мирослава - письменниця. Кисляк Олег Михайлович - сільський голова. Кузьмин Іван Іванович - директор школи. Мельничук Василь Олексі́йович - генеральний директор Укрзалізниці у період з 29 грудня 2007 по 17 грудня 2008 р. Христан Галина Петрівна - письменниця. Янчій Роман Іванович - доктор біологічних наук. Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, провідний науковий співробітник відділу імунології та цитотоксичних сироваток.
Видатні гості села: Ольга Кобилянська - письменниця.
01 квітня 2009, 15:34 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
 Re: Герої рідної землі :: Ними гордиться Саджавка
Цікаво чи можна в цей список вносити Ольгу Кобилянську?
01 квітня 2009, 15:52 |
|
 |
Kito4ka
Конкретний писар
|
Я думаю що можна !!!!!!!!!!!
|
16 вересня 2009, 14:35 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Kito4ka написав: Я думаю що можна !!!!!!!!!!!  Постаті, діяльність яких пов'язана з селом Відомі громадсько-політичні, культурно-мистецькі діячі, подвижники національної культури. Герої минулого:1. Давидяк Іван - письменник автор книги “Сила чи розум”. 2. Христан Володимир Яромирович - директор школи 3. Ольга Кобилянська - письменниця. 4. Герої Сьогодення:1. Гордєєва Мирослава - письменниця. 2. Кисляк Олег Михайлович - сільський голова. 3. Кузьмин Іван Іванович - директор школи 4. Христан Галина Петрівна - письменниця. 5. А ще кого можна?
16 вересня 2009, 16:27 |
|
 |
РОСТИК
Конкретний писар
|
IVANOCHKO написав: Kito4ka написав: Я думаю що можна !!!!!!!!!!!  Постаті, діяльність яких пов'язана з селом Відомі громадсько-політичні, культурно-мистецькі діячі, подвижники національної культури. Герої минулого:1. Давидяк Іван - письменник автор книги “Сила чи розум”. 2. Христан Володимир Яромирович - директор школи 3. Ольга Кобилянська - письменниця. 4. Герої Сьогодення:1. Гордєєва Мирослава - письменниця. 2. Кисляк Олег Михайлович - сільський голова. 3. Кузьмин Іван Іванович - директор школи 4. Христан Галина Петрівна - письменниця. 5. А ще кого можна? ....ще можна Іваночка Василя Миколайовича- ця людина зробила не менше за сільського голову, а може й більше!!!! Ця людина віддана свої роботі і виконує її сумлінно, якщо б не він не знати чи мали б ми те, що маємо!!!!
|
04 жовтня 2009, 09:59 |
|
 |
Alfovich
Писар
|
IVANOCHKO написав: Kito4ka написав: Я думаю що можна !!!!!!!!!!!  Постаті, діяльність яких пов'язана з селом Відомі громадсько-політичні, культурно-мистецькі діячі, подвижники національної культури. Герої минулого:1. Давидяк Іван - письменник автор книги “Сила чи розум”. 2. Христан Володимир Яромирович - директор школи 3. Ольга Кобилянська - письменниця. 4. Герої Сьогодення:1. Гордєєва Мирослава - письменниця. 2. Кисляк Олег Михайлович - сільський голова. 3. Кузьмин Іван Іванович - директор школи 4. Христан Галина Петрівна - письменниця. 5. А ще кого можна? ....ще можна Іваночка Василя Миколайовича- ця людина зробила не менше за сільського голову, а може й більше!!!! Ця людина віддана свої роботі і виконує її сумлінно, якщо б не він не знати чи мали б ми те, що маємо!!!![/quote] Я повністю підтримую, навіть наполягаю 
|
05 жовтня 2009, 00:11 |
|
|
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 6 повідомлень ] |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|