|
Сьогодні: 06 липня 2022, 17:36
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Чого найбільше не вистачає в Саджавці
Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
Кажуть, що ніколи не буває так добре, як би того хотілося, і так погано, як то уявляється Особисто мені не вистачає чогось такого, куди би можна було себе подіти тоді, коли нема куди себе діти  , я гадаю, що було би супер, якби наші "культурні завідєнія" якось еволюціонували в сторону покращення, бо поки що такі тенденції, якщо і спостерігаються то в дуже дрібних масштабах  ще хотілось би вулиців без калабанів і освітлення хоча би центральної дороги...
10 лютого 2009, 12:34 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
 Re: Чого найбільше не вистачає в Саджавці
IVANOCHKO написав: Кажуть, що ніколи не буває так добре, як би того хотілося, і так погано, як то уявляється Особисто мені не вистачає чогось такого, куди би можна було себе подіти тоді, коли нема куди себе діти  , я гадаю, що було би супер, якби наші "культурні завідєнія" якось еволюціонували в сторону покращення, бо поки що таких тенденцій наразі не спростерігається  ще хотілось би вулиців без калабанів і освітлення хоча би центральної дороги... я з тобою погоджуюсь. щодо калюж - то і на ценральній дорозі "поплавати" можна.
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
10 лютого 2009, 12:51 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
щодо тієї темки - про освітлення дороги - може бути якийсь прогрес? чи це ніхто ніколи не робитиме? розумію, на все треба грошей, але, думаю, справа того варта...
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
21 січня 2010, 23:36 |
|
 |
Вова Іваночко
Конкретний писар
|
Нарру Lucky написав: щодо тієї темки - про освітлення дороги - може бути якийсь прогрес? чи це ніхто ніколи не робитиме? розумію, на все треба грошей, але, думаю, справа того варта... хм 
|
22 січня 2010, 00:16 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Вова Іваночко написав: Нарру Lucky написав: щодо тієї темки - про освітлення дороги - може бути якийсь прогрес? чи це ніхто ніколи не робитиме? розумію, на все треба грошей, але, думаю, справа того варта... хм  це багатозначне "хм" значить - "постараюсь"? :)
|
22 січня 2010, 00:19 |
|
 |
Вова Іваночко
Конкретний писар
|
Нарру Lucky написав: Вова Іваночко написав: Нарру Lucky написав: щодо тієї темки - про освітлення дороги - може бути якийсь прогрес? чи це ніхто ніколи не робитиме? розумію, на все треба грошей, але, думаю, справа того варта... хм  це багатозначне "хм" значить - "постараюсь"? :) значить то що світла треба, але воно засвітить не скоро(
|
22 січня 2010, 00:31 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Вова Іваночко написав: Нарру Lucky написав: Вова Іваночко написав: Нарру Lucky написав: щодо тієї темки - про освітлення дороги - може бути якийсь прогрес? чи це ніхто ніколи не робитиме? розумію, на все треба грошей, але, думаю, справа того варта... хм  це багатозначне "хм" значить - "постараюсь"? :) значить то що світла треба, але воно засвітить не скоро( але ти й оптиміст! втішив мене отако, що зараз сяду та й заплачу ...
|
22 січня 2010, 00:41 |
|
 |
Христан Роман
АДМІНІСТРАТОР
|
ми дожилися до того, що наші люди навіть в кіно не ходять. я вже мовчу про театр........ і я собі навіть не уявляю, в що мають еволюціонувати "культурні завідєнія", щоб було корисно і народ туда ходив.......
о, придумав, якщо нема де себе діти, то давайте відродимо вечорниці, будем збиратись разом і пряники перебирати.....га?
|
22 січня 2010, 10:58 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Христан Роман написав: ми дожилися до того, що наші люди навіть в кіно не ходять. я вже мовчу про театр........ і я собі навіть не уявляю, в що мають еволюціонувати "культурні завідєнія", щоб було корисно і народ туда ходив.......
о, придумав, якщо нема де себе діти, то давайте відродимо вечорниці, будем збиратись разом і пряники перебирати.....га? ага, ідея класна. от тільки як їх відродити?! Ромку, ти про театр говориш?! я зайшла з книгою і руках в автобус і на мене такими очима дивились, що. певно, будь у мене пляшка горілки, здивування було б менше....
|
22 січня 2010, 11:52 |
|
 |
fan
Щойно прибулий
|
я-чужа. але мені здається, що треба не скиглити, а робити. ви чомусь скиглите. як щодо того, щоб проводити тематичні дискотеки, з невеличким посильним маскарадом щонеділі.н-д 90-ті і т.д. самим не впустити туди дітей до 9 класу. вам краще сидіти в барі і нити. робити щось важко: нехай хтось, а не я. думаю школа б допомогла певно. у нас так було. чи краще пити в барах пиво? можна виграти міжнародний проект. зберіть однодумців: думаю можна залучити дорослих і старшокласників. а лампи просто вкрутіть і попросіть самих же себе не бити. буду рада допомогти.
не можна жити: моя хата скраю.
|
24 лютого 2010, 16:18 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|