|
Сьогодні: 02 лютого 2023, 22:57
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Автор |
Повідомлення |
РОСТИК
Конкретний писар
|
 Re: Lineage II
....ну я трохи в Lineage II знаю як рубатися!!!! 
|
26 вересня 2009, 00:18 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
РОСТИК написав: ....ну я трохи в Lineage II знаю як рубатися!!!!  Ану скажи скільки в тебе стажу ? І розкажи на яких сервах грав? за кого? все детально опиши ))) а я оціню чи вмієш ти рубатися чи ні))
28 вересня 2009, 16:47 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
naza12 написав: РОСТИК написав: ....ну я трохи в Lineage II знаю як рубатися!!!!  Ану скажи скільки в тебе стажу ? І розкажи на яких сервах грав? за кого? все детально опиши ))) а я оціню чи вмієш ти рубатися чи ні)) Ще не вспіла людина сісти за парту, як уже екзаменатори появились... )))
29 вересня 2009, 11:02 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
IVANOCHKO написав: naza12 написав: РОСТИК написав: ....ну я трохи в Lineage II знаю як рубатися!!!!  Ану скажи скільки в тебе стажу ? І розкажи на яких сервах грав? за кого? все детально опиши ))) а я оціню чи вмієш ти рубатися чи ні)) Ще не вспіла людина сісти за парту, як уже екзаменатори появились... ))) Ну тоді зрозуміло як він вміє грати :) PS: я не екзаменатор, а знаток цієї справи :)
30 вересня 2009, 09:57 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
naza12 написав: Ну тоді зрозуміло як він вміє грати :) PS: я не екзаменатор, а знаток цієї справи :) Ти головне його не роздупляй в цім, бо пропаде )))
30 вересня 2009, 10:04 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
IVANOCHKO написав: naza12 написав: Ну тоді зрозуміло як він вміє грати :) PS: я не екзаменатор, а знаток цієї справи :) Ти головне його не роздупляй в цім, бо пропаде ))) А чо, в житті все треба знати :), а якщо в реальному житті ще й щось нескладається, то в віртуальному є всі шанси на те щоб все склалося КраСивО :) О, надам майже безплатну консультацію по цій темі 
30 вересня 2009, 10:06 |
|
 |
Ігор Сідоренко
Конкретний писар
|
Lineage II туфта a Age of Conan це реальна тема
|
20 листопада 2009, 01:27 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
Ігор Сідоренко написав: Lineage II туфта a Age of Conan це реальна тема Внесу ясність. Я розумію, Ігор відноситься напевно до вищої вітки суспільства і може оплачувати за цю гру $$$ баксики))) і багато, як на мене)) ти скажи, ти в неї давно граєш?) по друге гра, потребує досить нормального заліза, та досить нормального інету, що на даний час у нас в селі немає) по третє, гра на любітєля, я зрозумів, це суміш MMORPG, стратегії, симулятору життя ( типу Sims) та аркади. Якщо тобі Ігорку цікава ця ігрушка, то створи тему, буду радий продовжити дискусію .
20 листопада 2009, 11:58 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
naza12 написав: Ігор Сідоренко написав: Lineage II туфта a Age of Conan це реальна тема Внесу ясність. Я розумію, Ігор відноситься напевно до вищої вітки суспільства і може оплачувати за цю гру $$$ баксики))) і багато, як на мене)) ти скажи, ти в неї давно граєш?) по друге гра, потребує досить нормального заліза, та досить нормального інету, що на даний час у нас в селі немає) по третє, гра на любітєля, я зрозумів, це суміш MMORPG, стратегії, симулятору життя ( типу Sims) та аркади. Якщо тобі Ігорку цікава ця ігрушка, то створи тему, буду радий продовжити дискусію . Оце відповідь достойна всіх похвал!  Я думав, що над форумом небо захмариться і в мене появиться купи роботи )))
20 листопада 2009, 12:09 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: naza12 написав: Ігор Сідоренко написав: Lineage II туфта a Age of Conan це реальна тема Внесу ясність. Я розумію, Ігор відноситься напевно до вищої вітки суспільства і може оплачувати за цю гру $$$ баксики))) і багато, як на мене)) ти скажи, ти в неї давно граєш?) по друге гра, потребує досить нормального заліза, та досить нормального інету, що на даний час у нас в селі немає) по третє, гра на любітєля, я зрозумів, це суміш MMORPG, стратегії, симулятору життя ( типу Sims) та аркади. Якщо тобі Ігорку цікава ця ігрушка, то створи тему, буду радий продовжити дискусію . Оце відповідь достойна всіх похвал!  Я думав, що над форумом небо захмариться і в мене появиться купи роботи ))) от у цій темі я нічого сказати не можу. сиджу собі тихенько, коли-не-коли в NEED FOR SPEED граю...
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
20 листопада 2009, 13:17 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|