Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
 Хто як використовує свій комп'ютер?
Ігри лише стандартні та й то я в них майже ніколи не граю. У мене на робочому столі ціла купа ярликів і тимчасово збережених файлів, хоча інформацію стараюсь сортувати. В основоному комп використовую лише в офісних цілях, для зв'язку із зовнішнім світом і для вебдизайну. Фільми в мене якщо і є то лише для того, щоб комусь переписати, сам один їх також майже ніколи не переглядаю.
18 лютого 2009, 13:09 |
|
 |
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
 Re: Хто як використовує свій комп'ютер?
20 лютого 2009, 10:51 |
|
 |
Ігор Сідоренко
Конкретний писар
|
я на свому компі заробляю гроші :) з інтернету качаю людям ігри які тут дуже дорогі тут можна за одну ігру заплатити коло 150 $ я її скачаю запушу на 8гігове ВДВ і продам за 50 $ :) якшо добрей місяць можна заробити 300 $ ( я в день качаю 2гб :)) .) а вобше то у мене мюсік(Music) комп сам собі ДЖ :)) ше багато спілкуюсь з людьми в неті та іграю по неті кантр страйк 1.6
|
20 лютого 2009, 19:20 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
Маєм фест надію на те, що нас не лише в Контакті але і тутечки буде ставати все більше й більше, що по всіх законах природи повинно би рятувати від скуки  . Тіко першим ділом треба цей ресурс налаштувати на наші практичні потреби бо поки що він здебільшого нагадує забавку для вбивання часу )). Ігор Сідоренко написав: я на свому компі заробляю гроші :) з інтернету качаю людям ігри які тут дуже дорогі тут можна за одну ігру заплатити коло 150 $ я її скачаю запушу на 8гігове ВДВ і продам за 50 $ :) якшо добрей місяць можна заробити 300 $ ( я в день качаю 2гб :)) .) а вобше то у мене мюсік(Music) комп сам собі ДЖ :)) ше багато спілкуюсь з людьми в неті та іграю по неті кантр страйк 1.6 Респект піратській промисловості А щобдо налаштування компа під DJ-систему то це, наприклад, у наших краях є рідкість 
23 лютого 2009, 10:45 |
|
 |
Ігор Сідоренко
Конкретний писар
|
я тут подумав що до червня випушщу свій новий альбом :))
|
23 лютого 2009, 19:07 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
і деколи навіть не лише свій. якнайрізноманітніше. дивлюсь фільми, граюсь в ігри, друкую, пишу всяке, в неті сиджу. знущаюсь, одним словом
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
24 лютого 2009, 22:17 |
|
 |
Христан Роман
АДМІНІСТРАТОР
|
А я взагалі користуюсь не своїм компом, при чому використовую його самим звірським способом. Ми тут з нього зробили донора 
|
22 березня 2009, 12:19 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Христан Роман написав: А я взагалі користуюсь не своїм компом, при чому використовую його самим звірським способом. Ми тут з нього зробили донора  це садизм :) як так можна?! а якщо він піде у відставку?
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
07 квітня 2009, 17:01 |
|
 |
РОСТИК
Конкретний писар
|
Я свій комп гроблю іграми, лажу по нету, краду в неті чужі реферати!!! І деколи щось у WORDI роблю!!!
|
12 вересня 2009, 18:35 |
|
|