|
Сьогодні: 29 січня 2023, 14:15
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Яке ваше ставлення до осіб іншої статті?
Яке ваше ставлення до осіб іншої статті?
Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
 Re: Яке ваше ставлення до осіб іншої статті?
evil Angel написав: просто люди, а особливо дівчата, мають звичку пояснювати те, що не можуть пояснити, почуттями. Не хочу бути дотошним занудою, але це виглядає щось типу "кінці вводу"  Якщо вже так робити то поясніть будь ласка що таке почуття. Тут кажись суть прикола лежить в принципово іншій площині.
12 лютого 2009, 15:22 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: evil Angel написав: просто люди, а особливо дівчата, мають звичку пояснювати те, що не можуть пояснити, почуттями. Не хочу бути дотошним занудою, але це виглядає щось типу "кінці вводу"  Якщо вже так робити то поясніть будь ласка що таке почуття. Тут кажись суть прикола лежить в принципово іншій площині. а я знаю, що таке почуття. певно, це те, що лежить поза межами нашого розуму, і якщо чимось керується, то лише підсвідомістю. інколи і не відрізниш: почуття - це щось високе, світле і чисте, ти то лише вираження лібідо. але, боюсь, ми таки відійшли від теми.
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
12 лютого 2009, 16:16 |
|
 |
Христан Роман
АДМІНІСТРАТОР
|
Якщо чесно, то я без дівчат жити не можу......))))))))))
а на рахунок того, що ви тут нафілософствували, то я скажу так ХТО ОБДУРЮЄ СЕБЕ, ТОЙ ОБДУРЮЄ ОТОЧУЮЧИХ, бо якщо вважати почуттями те що ними не є, то можна занапастити як мінімум двох людей!
|
11 травня 2009, 11:33 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Христан Роман написав: Якщо чесно, то я без дівчат жити не можу......))))))))))
а на рахунок того, що ви тут нафілософствували, то я скажу так ХТО ОБДУРЮЄ СЕБЕ, ТОЙ ОБДУРЮЄ ОТОЧУЮЧИХ, бо якщо вважати почуттями те що ними не є, то можна занапастити як мінімум двох людей! 100% іноді не так просто визначити, що ними є, а що - ні. головне, коли впевнений точно, то вже берегти... а то так боляче буває....
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
19 травня 2009, 16:27 |
|
 |
Христан Роман
АДМІНІСТРАТОР
|
|
27 травня 2009, 16:15 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Якби можна було читати душу іншого як відкриту книгу, як би все було просто!
|
27 травня 2009, 21:09 |
|
 |
Христан Роман
АДМІНІСТРАТОР
|
в кого є почуття,той не прочитає душу іншого, а відчує її.........
сліпий побачить всі кольори...... глухий почує всі звуки........ німий заспіває на всі голоси....... і той, хто не спить буде дивитись сни.....
|
03 червня 2009, 04:28 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Христан Роман написав: в кого є почуття,той не прочитає душу іншого, а відчує її.........
сліпий побачить всі кольори...... глухий почує всі звуки........ німий заспіває на всі голоси....... і той, хто не спить буде дивитись сни..... Я з тобою погоджуюсь. Гарні слова, правдиві і щирі. Може, біда в тому, що люди бояться самі собі зізнаватись у наявності почуттів і через це страждають?
|
04 червня 2009, 12:28 |
|
 |
Kito4ka
Конкретний писар
|
але все таки всі хлопці .................................. 
|
16 вересня 2009, 14:46 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
Kito4ka написав: але все таки всі хлопці ..................................  а ти знайома зі всіма? вибач, але не узагальнюй так. а то потім ми дивуємося, а чому це хлопці кажуть, що "всі дівчата однакові". немає однакових і немає "всіх". кожен унікальний!
|
17 вересня 2009, 15:21 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|