|
Сьогодні: 29 січня 2023, 15:30
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Яке ваше ставлення до осіб іншої статті?
Автор |
Повідомлення |
IVANOCHKO
Засновник форуму
З нами з: 02 лютого 2009, 17:28 Повідомлення: 301 Звідки: з капусти
|
Ану признавайтесь  ...в мене ось таке 
06 лютого 2009, 09:02 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
 Re: Яке ваше ставлення до осіб іншої статті?
IVANOCHKO написав: Ану признавайтесь  ...в мене ось таке  було б дивно, якби воно було не таке. зізнають по секрету, мені здається, що з хлопцями простіше спілкуватися
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
06 лютого 2009, 12:48 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
evil Angel написав: IVANOCHKO написав: Ану признавайтесь  ...в мене ось таке  було б дивно, якби воно було не таке. зізнають по секрету, мені здається, що з хлопцями простіше спілкуватися Бо хлопці - завжди по прощє =), а ви напічкані всякими "телячими нєжностями" то то не так, то сьо не так 
10 лютого 2009, 12:14 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: evil Angel написав: IVANOCHKO написав: Ану признавайтесь  ...в мене ось таке  було б дивно, якби воно було не таке. зізнають по секрету, мені здається, що з хлопцями простіше спілкуватися Бо хлопці - завжди по прощє =), а ви напічкані всякими "телячими нєжностями" то то не так, то сьо не так  ха-ха-ха. просто хлопці думають головою, потім зважають на почуття, а дівчата навпаки. і через то часто знаходять собі проблем на...
_________________ наше життя - то танго. до смерті танцюємо вдвох. і доки ми разом - з нами Бог.
|
10 лютого 2009, 12:53 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
evil Angel написав: ха-ха-ха. просто хлопці думають головою, потім зважають на почуття, а дівчата навпаки. і через то часто знаходять собі проблем на... уточніть будь ласка на що? 
10 лютого 2009, 12:56 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: evil Angel написав: ха-ха-ха. просто хлопці думають головою, потім зважають на почуття, а дівчата навпаки. і через то часто знаходять собі проблем на... уточніть будь ласка на що?  ну не на голову точно. маю на увазі, що страждають, мучаться через свої почуття і т.д.
|
10 лютого 2009, 12:59 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
І чим жеж вони так страждають і мучаються, якщо не на голову? 
11 лютого 2009, 18:12 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: І чим жеж вони так страждають і мучаються, якщо не на голову?  не знаю, серцем напевно. а ти казав, що проблем взаєморозуміння немає. дівчина таке питання не задала б ніколи :)))))))))
|
11 лютого 2009, 20:24 |
|
 |
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
evil Angel написав: IVANOCHKO написав: І чим жеж вони так страждають і мучаються, якщо не на голову?  не знаю, серцем напевно. а ти казав, що проблем взаєморозуміння немає. дівчина таке питання не задала б ніколи :))))))))) ...сильний маю інтерес, яке би вона задала питання?  А чого серцем, хіба в нього вистачає ще часу на такі дрібниці, якщо й без того воно перекачує за добу 8 тонн крові? Проблеми не у взаємопорозумінню, а розумінню цього явища взагалі.
12 лютого 2009, 10:36 |
|
 |
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: evil Angel написав: IVANOCHKO написав: І чим жеж вони так страждають і мучаються, якщо не на голову?  не знаю, серцем напевно. а ти казав, що проблем взаєморозуміння немає. дівчина таке питання не задала б ніколи :))))))))) ...сильний маю інтерес, яке би вона задала питання?  А чого серцем, хіба в нього вистачає ще часу на такі дрібниці, якщо й без того воно перекачує за добу 8 тонн крові? Проблеми не у взаємопорозумінню, а розумінню цього явища взагалі. просто люди, а особливо дівчата, мають звичку пояснювати те, що не можуть пояснити, почуттями.
|
12 лютого 2009, 14:50 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|