Як зареєструватись на форуміВсе дуже просто. Необхідно пройти кілька кроків:КРОК 1Для того, щоб зареєструватись на форумі необхідо вверху зліва обрати пукнт
"Реєстрація", а якщо ви вже зареєстровані, маєте свій логін і пароль то оберіть крайній зправа пункт
"Вхід".
КРОК 2Якщо ви обрали пункт
"Реєстрація" то ознайомтесь із умовами користування форумом та натисніть кнопку
"Я погоджуюсь із цими умовами".
КРОК 3Це основне вікно, при реєстрації на форумі тому заповнюйте його особливо уважно. Введіть своє ім'я, яке в майбутньому служитиме вашим логіном при вході на форум, вкажіть також вашу адресу електронної пошти (e-mail). Якщо у вас немає адреси електронної пошти то зареєструвати її безкоштовно можна, наприклад, перейшовши за цим посиланням
http://passport.i.ua/form/?section=13. (детальна інструкція як це зробити є тут:
viewtopic.php?f=26&t=144&start=0) Адресу необхідно ввести двічі. Після цього придумайте пароль для доступу на форум, і введіть у поле
"Пароль". Не забудьте також заповнити поле
"Код підтвердження" переписавши символи із малюнка, що знаходиться над ним (воно потрібне для запобігання автоматичної реєстрації програм роботів, які розсилають спам). Перевірте ще раз чи правильно заповнені всі поля та натисніть кнопку
"Відіслати".
КРОК 4Вітаємо!
КРОК 5Тепер ви можете ввійти на форум і писати повідомлення. Зверніть увагу, що у вас є можливість поклавши галочку навпроти поля
"Запам'ятати мене із цього комп'ютера" заходити в майбутньому на форум без необхідності введення логіну і пароля (авторизації).
Бажаємо приємного спілкування!